DIENSTEN

Assemblage, verpakking

& stickering

 

Bent u onderdelenfabrikant, distributeur of groothandel in de automotive aftermarket? Heeft u hulp nodig op het gebied van assemblage of verpakken? Dan hebben wij de oplossing voor u!

 

Wij verzorgen uw assemblage;  

Heeft u een uitdaging met assemblage of montage? Met onze flexibiliteit en ISO9001- en UL-certificering zijn wij de ideale partner voor zowel eenvoudig seriematig werk als complexe opdrachten.   

 

Wij verzorgen uw verpakkingsproblemen; 

Heeft u producten in bulk ingekocht en wilt u deze in groothandel of klein verpakkingen ompakken? Hoe zit het met stickeren, labelen of coderen? Voor al deze problemen hebben wij een passende oplossing.

 

Dyam kan u bijvoorbeeld helpen bij: 

•    Tijdelijke of langdurige capaciteitsproblemen in uw assemblage of montageproces.

•    Het controleren van producten die retour komen. Ook kunnen wij deze retour producten opnieuw verpakken en bestickeren, zodat deze weer gereed zijn voor het reguliere verkoopproces. 

•    Steeds meer fabrikanten, distributeurs en groothandels kopen in bulk in, vaak in Oost-Europa of Azië. De ervaring leert dat er van alles mis kan gaan tijdens het verpakken bij de fabriek en tijdens het transport naar Europa; voor al deze issues kunt u terugvallen op onze ondersteuning. Wij zorgen ervoor dat uw producten in de door u gewenste verpakking komen, voorzien van de juiste codering en stickering. 

Wij leveren mankracht èn innovatiekracht voor de automotive aftermarket tegen lage kosten. Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op!

Ik wil graag meer info over Assemblage, verpakking & stickering: